Услуги
 

Малък уеб сайт (статичен)
Кратко представяне на основната информация за Вашата фирма, предлаганите продукти и услуги, адреси и телефони за контакти. Подходящ за компании или частни лица, които желаят да бъдат представени в Интернет, но още не са убедени в ползите от това или желаят да намалят инвестицията до минимум. Подробно »
Цена: 42 лв за изработка * .

Бизнес уеб сайт (статичен)
Персонализиран уеб сайт, представящ детайлна информацията за Вашата фирма, продуктите и услугите. Подходящ за компании, които се нуждаят от представителен уеб сайт в Интернет. Информацията не се нуждае от честа промяна. Подробно »
Цена: от 180 лв до 450 лв.

Голям бизнес уеб сайт (динамичен)
Персонализиран уеб сайт, представящ детайлна информацията за Вашата фирма и каталог на предлаганите продукти. Потребителите могат да търсят лесно и бързо в базата данни с информация. Вие сами можете по всяко време да променяте информацията чрез уеб-базиран административен модул. Подходящ за компании, които се нуждаят от представяне на голям обем от информация за продукти и услуги, която трябва да се променя често. Подробно »
Цена: от 180 лв до 1700 лв.
 
Други web-приложения
Всякакви Интернет приложения, направени по поръчка. Например презентации за фирми, продуктови каталози, каталози за услуги, презентациони сайтове на проекти или събития, сайтове за онлайн обяви, портали, персонални страници и други. Подробно »
Цена: в зависимост от сложността на изработката.
 
Редизайн и доразвиване на съществуващи сайтове
Ако вече имате сайт, но той не е това, което сте очаквали, желаете да го освежите, да имате възможност за администрирането му или да добавите допълнителни елементи, ние можем да Ви помогнем. Ще направим редизайн на сайта, като запазим всичко, което може да бъде използвано от стария Ви сайт, като по този начин Ви спестим повторното плащане за работа, която вече е свършена. Подробно »
Цена: в зависимост от извършената работа.
 
Анализ и оптимизиране за търсещи машини (SEO)
Основния начин за търсене и намиране на информация в Интернет са търсачките. Ако даден уеб сайт се появява в началните позиции в резултатите при търсене, това неминуемо ще увеличи посещаемостта му. Поради това, едно от най-важните неща е сайтът да бъде изграден по начин, който да позволява ефективното му сканиране и индексиране от претърсващите програми на търсачките. Оптимизация на уеб сайт означава изграждане или преструктуриране на сайта в съответствие с изискванията на тези търсещи машини. Подробно »
Цена: в зависимост от извършената работа.
 
Абонаментна поддръжка и обновяване на информацията
Поддръжката и обновяването на информацията във Вашият сайт са много важни за успешното Ви присъствие в Интернет. За да не губите от аудиторията си и за да можете непрекъснато да привличате нови посетители, е необходимо Вашия сайт постоянно да съдържа актуална информация за дейността Ви, предлаганите стоки и услуги.

Подробно »
Цена: в зависимост от работата.
 
Регистриране на домейн и хостинг
За да осигурим цялостно Интернет решение за Вашия бизнес, Ви предлагаме и регистриране на домейн и уеб хостинг. В зависимост от типа на Вашия сайт и очаквания трафик, може да изберете Стандартен или Бизнес план. Подробно »
Цена: 20 лв. за регистрация на домейн и 80/150 лв. в зависимост от избрания хостинг.

 
Малък уеб сайт (статичен)
Бизнес уеб сайт (статичен)
Голям бизнес уеб сайт (динамичен)
Други web-приложения
 
Редизайн и доразвиване на съществуващи сайтове
Анализ и оптимизиране за търсещи машини (SEO)
Абонаментна поддръжка и обновяване на информацията
Регистриране на домейн и хостинг
Всичко за обучение на кучета
Най-евтините имоти в България щракни
Първия портал за цветята www.Kitki.info
 Петър Богданов и Десислав Спасов